Известие

Collapse
No announcement yet.

3 в 1

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 3 в 1

Ето какво успях да събера от 2 алфи и половина близо 3
    4 месеца мъка и все нещо липсваше или не работеше както трябва.
    Останаха ми само да сложа огледалата и решетката и съм на бялата линия. Равносметката ......... около 2000 лв разходи / включени кафета, бири, хапчета... / :P
    ДОВОЛЕН СЪМ
    Alfa Romeo 145 1,6 boxer 1995

Луе луе, БРАВО! Аз си мислех, че само мен ме хапе коня в тоя форум . Евала за вложените усилия и любов! Сам ли я прави?
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

..... "Брей , как се влиза е ???
      Евальа, евальа, страаахотен си... А как, верно, се влиза?
      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Вярно, бе колега, как се отваря вратата? Дръжката да не си я направил като задната на 156-ца?
        Alfa 146 Junior 1.4 TS 16V '97

Comment

Еее вие пък сега ... искате даже и да се отваря
          Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Голяма симпатяжка е червената перла!Колегата действа с дистанционното на алармата За какво са му дръжки ?
            Grande Punto 1.9 Sporт
            98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Много светлини си оставил отзад, да не ти свърши кита или мистрията се счупи .Супер е
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от ZoE23
                За какво са му дръжки ?
                за да си отвори може би ... мойта отключва и заключва, не отваря ...

но пък кой е казал, че на шофьорската няма?!?
                Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

колега за сефте в тоя форум а и не само в него виждам оптически подобрения на 145, които да ми харесат - поздравления !!!

мойта ще се трансформира в най-кратки срокове по твоя пример, след като оправим другите болки ...
                  Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV

Comment

Първоначално публикувано от vladu
                    Първоначално публикувано от ZoE23
                    За какво са му дръжки ?
                    за да си отвори може би ... мойта отключва и заключва, не отваря ...

но пък кой е казал, че на шофьорската няма?!?
                    Предполагам че колегата не е направил такава простотия едната врата да има дръжка а другате не А може и да се отварят...
                    Grande Punto 1.9 Sporт
                    98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

А с къкъв мотор е "червената перла" ?
                      Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

браво колега,

много ти е убава колицата!!! вратата се отваря с дистанционното на алармата и не е голямя философия да се направи, а ефекта каквто се вижда от колегата е много добър!!! само ако ти падне акумулатора става малко сложно ама........
                        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

ключалките бих махнал ... особено на дясната врата ...
                          дръжките - не ... тея кочини замръзват зимата прилично ако ще и да я заливаш с парафини и други гадости...
                          отделно кво - само лявата ли се отваря с дистанцията?

Comment

Оле, очаквах критики, а получих похвали. Значи не съм се престарал с тунинга
                            И двете врати са без дръжки, отварящи се с дистанционното на алармата. По трудното беше да се затисне дупката под дръжката - то не беше изрязване на ламарини, грундове, стъклени, влакнисти китове. /страхът от напукване на кита или избиване на ръжда беше помощник/... Същото важи и за задния капак
                            Двигателя е боксер, 1,6 /няма такъв звук/. И с него беше чудеса от храброст.
                            Единственно което остана като дразнител за мен в тая кола е предното стъкло - страшни черти от старите пера
                            Иначе вече спокойно мога да кажа, че това е точно пипната Алфа за мен. Четирите месеца си заслужаваха и сега мога да обърна внимание и на жената
                            Alfa Romeo 145 1,6 boxer 1995

Comment

Ееее, пич, ама недей забравя за жената. Хубави са ни колите, но не спим с тях. Какъв кавалер ще си, ако не можеш да отвориш демонстративно дясната врата и на хубаво гадже, което ще качиш на автостоп, например.
                              С дистанционното се откючва бравата, но не се отваря вратата. Ако си решил това по някакъв начин - сподели! Така е на задната, трета врата, но има как да я вдигнеш. А тук ...
                              Не съм съгласен с колегите, които не могат да си отворят замръзналите врати посред студена зима. От години мажа гумените уплътнения с тънък слой течен парафин и си нямам ядове.
                              Alfa 146 Junior 1.4 TS 16V '97

Comment

Working...
                              X